de wellnessmasseur

Massagepraktijk Han Weijers


ontspanningsmassage

30-60-90 min.     ​€25. €50. €75

De klassieke massagevorm is vooral gericht op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen.

De massage kan zowel actief of heerlijk ontspannend gegeven worden.

deep muscular massage

30 min    €25

DMT-massage is een diepe tot zeer diepe vorm van massage die gebruikt wordt om ernstige spierspanning te verminderen. DMT-massage is een totaal andere massage dan een ontspanningsmassage. Bij DMT-massage worden de diepliggende spieren en peesplaten bereikt. Vaak word deze massage toegepast i.c.m. een klassieke massage.

anti-stress massage

30 min.    €25.

Aandacht voor de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen, rug en onderrug, de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren.

Na deze massage ervaar je meer ruimte en lucht.

De spieren worden soepel en blokkades worden opgeheven. 

haptische massage

60-90 min    €50. €75

Haptische massage komt voort uit de haptonomie. Hapsis is het oude Griekse woord voor ‘gevoel’ of ‘tast’. Bij haptische massage gaat het om ‘aanraken met gevoel’. Haptische massage nodigt je uit om contact te maken met je gevoel en de energiestroom in je lichaam. Deze massagevorm wordt ook energetische massage genoemd.

ayurvedische massage

60 min.    €60

Het is een volledige Indiase lichaamsmassage waarbij veel warme kruidenoliën of etherische oliën worden gebruikt. De vitale energiepunten, ofwel marma-punten, in je lichaam worden bij deze massage gestimuleerd waardoor de geblokkeerde energie in je lichaam weer vrij kan stromen.